keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Oops! eli kuinka katosin kirjakauppaan


Kävin lounastauolla ihan vaan katselemassa kirjoja, mutta kun oli vielä tuo ALE. Koko kuvassa oleva satsi hieman yli 40 eurolla. 

Ylärivin kirjat ovat Baileys-kirjallisuuspalkinnon ehdokaskirjoja, joten pakkohan ne oli pelastaa. Varsinkin kun ainoa niistä, jonka olen lukenut on Nicole Krausin Great House, jonka haluan lukea uudestaan, koska ensimmäisellä lukukerralla se osui huonoon hetkeen.

Running the Riftiä loistavia teoksia kirjoittava Barbara Kingsolver kehuu kannessa, joten piti sekin ostaa pois kuleksimasta. 

The Girl in the Polka Dotin ostin kannen vuoksi, koska  sisäinen esteetikkoni esitti vaatimuksia.  

Edellisen vieressä olevan teoksen How to read air ostin sen takia, että kirjailija on etiopialainen. Etiopialaisia kirjoja harvoin tulee vastaan. 

Ito Ogawa kiinnostaa, koska edustaa Japanin nykykirjallisuutta ja täytyyhän ihmisen lukea muutakin japanilaista kuin Murakamia. Lisäksi takakannessa väitetään, että Ogawan kirja on oivaa luettavaa Banana Yoshimoto-faneille ja satun kuulumaan heidän joukkoonsa.

Foenkinosin Delicacy sopii Vive la France -haasteeseen samoin kuin sen vieressä oleva Tatiana de Rosnayn The House I Loved.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti