torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvänjouluntoivotus älyttömien joululahjatoiveiden myötä


Sain Älyttömät joululahjatoiveet -haasteen Ullan luettujen kirjojen Ullalta. Kiitos Ulla.

Toiveeni ovat aika simppeleitä, joten jouluhenkilöllä ei liene suurempia esteitä niiden toteuttamiseen. Myönnän, että toiveeni tulevat hieman viime tingassa, joten päätin helpottaa jouluhenkilön urakkaa valitsemalla toiveita, jotka eivät vaadi joulumarketissa käyntiä. Näin nimittäin jo silmissäni miten jouluhenkilö jouluvarusteissaan juoksee pitkin joulukauppakeskusta joulukieli kirjaimellisesti jouluvyönsä alla. Ihmiset tönivät häntä. Kiroilevat ja manailevat. Jos oikein huonosti käy, joku ostaa toiveeni juuri jouluhenkilön nenän edestäja hänen on lähdettävä seuraavaan jouluostoskeskukseen.

Liian kova kohtalo ja siksi tein asian hänelle helpommaksi ja valitsin toiveita, jotka hän voi toteuttaa liikahtamatta mihinkään joulumökistään. 


Pitemmittä joulupuheitta:

Toive 1
Haluaisin päästä Patti Smithin ja Robert Mapplethorpen sykkeiseen seuraan. Voisimme yhdessä käydä myös hopeatukan Tehtaassa, sillä haluaisin tavata tämän popkulttuuri-ikonin silmästä silmään.

Toive 2
Haluaisin päästä Raivolaan keskustelemaan Edith Södergranin ja Hagar Olsonin kanssa.

Toive 3
Haluaisin päästä Luxembourgin puistoon Simone de Beauvoirin ja Jean-Paul Satren seuraan. Pyyhkisimme patonkimuruja suupielistämme, joisimme halpaa punaviiniä ja puhuisimme naisen asemasta eksistentialismissa.


Kiitos jo etukäteen jouluhenkilö. Olet mun idoli (jos täytät toiveeni)


Rakkaat lukijaystävät,

toivotan jouluunne kaikkia ihania asioita: tiukujen helinää, suklaata, painavia kirjoja, yösyöminkejä ja ennen muuta rakkautta!16 kommenttia:

 1. Kelpaisivat minullekin nuo toiveesi, etenkin patonginmurut kiehtoisivat kovasti... (hieman brietä oheen, toki).

  Hyvää joulua, Omppu!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia toiveita! En tiedä, olisiko eka vai kolmas mieluisampi. :)

  Hyvää joulua, iloa ja valoa!

  VastaaPoista
 3. Minulle kelpaisivat täydellisesti nuo kaikki, varsinkin kolmas (tosin ilman viiniä). Iloista joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että pidät toiveistani. Otan sut mukaan, kunhan toiveet nyt ensin toteutuu! Riemuisaa joulujuhlaa!

   Poista
 4. Voi kun tapahtuisi sellainen joulun ihme, että kaikki tämän haasteen piirissä esitetyt toiveet toteutuisivat. Näitä on ollut mukava lukea. :) Iloista joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeitä tapahtuu, vaan sattuuko kohdalle. Aika näyttää. Hyvää vuodenvaihdetta!

   Poista
 5. Oikein ihanaa joulua! Olen niin itseeni tyytyväinen, että sain kaiken tehtyä ennen joulumarkttiryysistä ja pystyin välttämään sen kaaoksen. Jokavuotinen pyrkimys ja aina kannattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen riisunut joulusta kaiken mahdollisen ulkoisen siinä määrin kuin kykenen. Nyt ollaan jo paremmalla puolella kyseisen juhlan. Jee! Hyvää vuodenvaihdetta ja onnea uusiin haasteisiin, joihin olen ymmärtänyt sinun tarttuneen!

   Poista
 6. Mahtavia välipäiviä! Minä etsin nyt sitä sun kirjaa, joka voisi horjuttaa Stonerin asemaa: Onko se ranskalainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin. Ei ole ranskalainen, ei sinne päinkään. Se on hyvin henkilökohtainen kokemus. En ole nähnyt siitä yhtään bloggausta, mutta on toki mahdollista, että on mennyt ohi. Huomenna selviää :)

   Poista